Eğitimin 'Zirve'sinden, yaşamın zirvesine...
Yazı boyutu Font küçült Font büyüt    Yazdır
Haber Detay »» Zirve’den Üniversite Adaylarına Deneme Sınavı (25.12.2013)

Zirve Üniversitesi, üniversite adaylarının sınav kaygılarını yenmeleri için YGS deme sınavı gerçekleştirdi.

Tekerekoğlu Anadolu Lisesi’nden 150 öğrencinin katıldığı deneme sınavı uygulamalarıyla öğrenciler sınavlara kendilerini daha iyi hazırlama fırsatı yakalıyor.

Zirve Üniversitesi tarafından organize edilen deneme sınavı uygulaması, öğrencilerin sınav maratonunda durumlarını daha net görmelerine de imkanı sağlıyor. Üniversite adayları büyük sınav öncesi yapılan deneme sınavlarıyla gerçeği aratmayacak bir deneyim yaşayarak kaygı ve heyecanlarını en aza indiriyor.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, üniversite adaylarının sınava hazırlık dönemlerinde eksiklerini görmeleri açısından deneme sınavlarının önemli olduğunu söyleyerek, “Zirve Üniversitesi olarak üniversiteye hazırlanan öğrencilere deneme sınavı gerçekleştirerek onların büyük sınav öncesi deneyim kazanmalarını istiyoruz. Üniversite adayları gerçek sınav öncesinde mutlaka bu tür deneme sınavlarına girerek tecrübe edinmeli ve bu sayede heyecanlarını en aza indirgemeliler.” dedi.

Haber: İ. Halil Koçuşağı